033 – 722 01 00 info@meritel.se

OM MERITEL

Det kanske inte borde stå ”Om Meritel” på den här fliken. Kanske borde det egentligen stå ”Om dig”. För det jag gör handlar mer om dig och din verksamhet än det handlar om mig. Utan dig fyller jag ingen funktion, då finns jag inte. Jag finns till för dig. Med dig och mina andra kunder har jag allt.  

TEKNISK SUPPORT OCH DRIFTSINFORMATION …

Men trots att det egentligen handlar om dig kanske ändå är på sin plats att beskriva mig och mitt företag. 

Jag, Ralph Algotsson, som äger och driver Meritel har arbetat inom telefonibranschen sedan 1988 och är en helt oberoende aktör inom i denna bransch. Mitt syfte är enkelt: Att ge dig och din verksamhet den bästa möjliga telefonilösningen. Jag vill helt enkelt ge dig en annan upplevelse och en annan känsla. 

I grunden har inte så mycket förändrats vad gäller telefoni och kommunikation. Fortfarande ringer vi varandra när vi vill något. Det som förändrats är tekniken.

 Genom att ha branschens välkända och kompetenta aktörer i ryggen kan jag helt oberoende göra din vardag enklare och erbjuda säkrare, bättre och smidigare telefonilösningar. Oavsett om det handlar om intern kommunikation eller kommunikation över hela världen – dygnet runt, sju dagar i veckan.

TEKNISK SUPPORT OCH DRIFTSINFORMATION …

… från många andra aktörer i branschen är att mina lösningar är skräddarsydda. Jag vill inte tvinga på dig en standardlösning, tvärtom. Jag vänder istället på resonemanget och utgår från vad du behöver och när du behöver det. Min erfarenhet, mitt engagemang och min kompetens ger dig den bästa möjliga telefonilösningen, skräddarsydd för just din verksamhet. Meritel står helt enkelt för ”merit” i betydelsen erfarenhet och kvalitet. Du kan också tolka Meritel som att jag ger dig ”mer i telefonen”. Faktum är att jag har jobbat efter samma tanke ända sedan jag startade Meritel. Mitt arbete gör din vardag bättre, säkrare och mer funktionell.  

 För det är ju om dig detta handlar.

Ralph Algotsson
Vill du att jag kontaktar dig?
Skicka ett mejl till: info@meritel.se 
med dina kontaktuppgifter så ringer jag upp!