033 – 722 01 00 info@meritel.se

OM MERITEL

Det kanske inte borde stå ”Om Meritel” på den här fliken. Kanske borde det egentligen stå ”Om dig”. För det vi gör handlar mer om dig och din verksamhet än det handlar om oss. Utan dig fyller vi ingen funktion, då finns vi inte. Vi finns till för dig. Med dig och våra andra kunder har vi allt.  

TEKNISK SUPPORT OCH DRIFTSINFORMATION …

Men trots att det egentligen handlar om dig kanske ändå är på sin plats att beskriva oss och vårt företag. 

Meritel har erfarenhet inom telefonibranschen sedan 1988 och är en helt oberoende aktör inom i denna bransch. Vårt syfte är enkelt: Att ge dig och din verksamhet den bästa möjliga telefonilösningen. Vi vill helt enkelt ge dig en annan upplevelse och en annan känsla. 

I grunden har inte så mycket förändrats vad gäller telefoni och kommunikation. Fortfarande ringer vi varandra när vi vill något. Det som förändrats är tekniken.

 Genom att ha branschens välkända och kompetenta aktörer i ryggen kan vi helt oberoende göra din vardag enklare och erbjuda säkrare, bättre och smidigare telefonilösningar. Oavsett om det handlar om intern kommunikation eller kommunikation över hela världen – dygnet runt, sju dagar i veckan.

TEKNISK SUPPORT OCH DRIFTSINFORMATION …

… från många andra aktörer i branschen är att våra lösningar är skräddarsydda. Vi vill inte tvinga på dig en standardlösning, tvärtom. Vi vänder istället på resonemanget och utgår från vad du behöver och när du behöver det. Vår erfarenhet, vårt engagemang och vår kompetens ger dig den bästa möjliga telefonilösningen, skräddarsydd för just din verksamhet. Meritel står helt enkelt för ”merit” i betydelsen erfarenhet och kvalitet. Du kan också tolka Meritel som att vi ger dig ”mer i telefonen”. Faktum är att vi har jobbat efter samma tanke ända sedan Meritel startade. Vårt arbete gör din vardag bättre, säkrare och mer funktionell.  

 För det är ju om dig detta handlar.

Ralph Algotsson
Vill du att jag kontaktar dig?
Skicka ett mejl till: ralph@meritel.se
med dina kontaktuppgifter så ringer jag upp! 
Martin Krantz
Vill du att jag kontaktar dig?
Skicka ett mejl till: martin@meritel.se
med dina kontaktuppgifter så ringer jag upp!