033 – 722 01 00 info@meritel.se

SÅ JOBBAR MERITEL

Att välja telefonilösning är som att kasta sig ut i en djungel av växelleverantörer, mobilabonnemang, mobiloperatörer och abonnemangsformer. Och hur ska du veta vilken typ av abonnemang eller växellösning som passar just ditt företag? Det är där Meritels noggrannhet och analys kommer in så att du kan känna dig trygg med ditt val av telefonilösning.  

HAR DU BINDNINGSTID KVAR?

Eller ”sitter du fast” i en växellösning just nu?

Lugn, du kan ändå ta kontakt för en diskussion.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

  • Vår första åtgärd blir att ta reda på vilken typ av verksamhet du har, vad ni gör.

  • Därefter gör vi en kartläggning av hur telefonin och kommunikationen fungerar idag.

  • Finns det flaskhalsar? Fungerar röstbrevlådor, kundtjänst och växel som ni vill, eller kunde det fungera bättre?

  • Finns det mobiltäckning överallt där dina medarbetare arbetar? 

  • Hur skyddas medarbetare som arbetar ensamma?

Ja, som du ser finns det många frågor att ta ställning till och fundera över. Det är därför du anlitar oss. Eftersom vi vet vilka frågor som måste ställas och var svaren finns. Vi följer hela telefonsamtalet, hela flödet från början till slut med utgångspunkt från vad du vill ska ske när en kund ringer till ditt företag.  

Ofta leder vår rådgivning till en bättre lösning och lägre kostnader! Vår erfarenhet och rådgivning får du gratis! 

Vi kommer inte att sälja på dig ett mobilabonnemang hursomhelst. Vi hjälper dig att hitta rätt telefonilösning. Och vi fungerar dessutom som din kontaktperson under hela processen.  

När vi hittat rätt lösning för dig finns vi fysiskt på plats under driftsättningen. Vi har direktkontakt med vald lösnings projektledare och support och tillsammans med dig verifierar vi att allt fungerar som det ska. Dessutom tar vi hand om all utbildning, så att alla medarbetare får tillgång till systemets alla funktioner. Då vet alla vem som svarar när receptionisten har semester och vem som ingår i samma svarsgrupp. 

Och vi lämnar dig inte sticket efter att din telefonilösning är igång. Med jämna intervaller kommer vi följa upp och kontrollera att allting fungerar som det ska. Det är så man bygger förtroende enligt vår mening. Och det är vad vi arbetar med. Och det är därför Meritel ger dig en annan upplevelse och en helt annan känsla. En känsla av trygghet. 

RÄTT LÖSNING FÖR DIG

Vi kommer inte att sälja på dig ett mobilabonnemang hursomhelst. Vi kommer att hjälpa dig att hitta rätt telefonilösning. Och vi fungerar dessutom som din kontaktperson under hela processen. Det är därför som det känns tryggt att anlita Meritel.