033 – 722 01 00 info@meritel.se

SUPPORT & SERVICE

Vi vill ge dig den absolut bästa supporten vi kan. Därför kontaktar vi alltid våra kunder med jämna mellanrum för att säkerställa att den installearde telefonilösningen fungerar som den ska.  

TEKNISK SUPPORT OCH DRIFTSINFORMATION …

… tillhandahålls av den valda leverantören som är proffs på sin utrustning och dessutom har öppet 24/7. Kika in på deras respektive hemsida  får du den information du behöver. 

TEKNISK SUPPORT OCH DRIFTSINFORMATION …

Plötsligt blev digitala möten vardag. Teams, Zoom eller Slack. Olika leverantörer erhåller olika lösningar med liknande upplägg. Men fortfarande gäller ju samma sak när du sitter i möte: Du sitter i möte och kan inte svara i telefonen. Här gäller det att integrera mötesplattformens teknik med din telefonlösning så att den vill ringa in en ny beställning automatiskt kopplas till orderavdelningen eller att den som vill prata med dig hänvisas till röstbrevlådan, precis på samma sätt som den digitala telefonväxeln fungerar. Det ska vara precis lika enkelt att delta i ett digitalt möteoavsett om du använder din smartphone, en laptop, plattan eller din stationära dator.  

Microsoft Teams

Microsoft Teams är en samarbetsapp från Microsoft som hjälper ditt team att organisera sig och samtala – allt på samma ställe. Microsoft Teams ingår när du har/skaffar Microsoft 365. Med Teams kan du kommunicera och samarbeta med vem som helst, var som helst. 

Slack

Slack (en förkortning av Searchable Log of All Conversation and Knowledge) är molnbaserade verktyg och tjänster för grupparbeten och har på sina håll ersatt e-posten hos de företag och organisationer som jobbar i Slack. Allt händer i kanalen! 

Zoom

Zoom är ett amerikanskt kommunikationsföretag som ägnar sig åt videotelefoni- och chatt-tjänster genom en molnbaserad IT-plattform som används i samband med videokonferenser, distansarbete, distansundervisning, underhåll av sociala nätverk, en yogklass eller föreläsning. 

TÄNK PÅ LJUDKVALITÉN! 

Dagens datorer har så gott som alltid inbyggda högtalare och mikrofoner. För det mesta hör du alldeles utmärkt vad den du samtalar med säger. Men det är inte säkert att du hörs lika bra! Sitter du dessutom hemma och använder datorns inbyggda mikrofon är risken stor att den du pratar med hör barnen kivas, hunden snarka eller diskmaskinen skölja. Det ger inte ett så professionellt intryck som du kanske skulle önska. Gör dig omaket att använda ett externt headset under ditt Teams-möte, det tjänar både du och din omgivning på. Vet du inte vilken utrustning du behöver? Ta kontakt med mig så hjälper jag dig.